Exposities

Mijn objecten zijn te bezichtigen op de volgende locaties

Expositie PUUR | Tuinen van Appeltern

Bezoek tijdens ‘Puur Appeltern’ de speciale Puur Buitensculpturen route!

Volgens De Tuinen van Appeltern kan de tuin in de winter nog mooier worden gemaakt met aansprekende buitenkunst en daarom organiseren ze het PUUR Buitensculpturenfeest!

Voor dit ‘feest’ geven ze kunstenaars de kans om hun eigen sculpturen te exposeren in het tuininspiratiepark. Bezoekers kunnen van november tot en met 5 januari de kunstwerken gratis komen bekijken. Er is een speciale route waar alle kunstwerken en buitensculpturen opgesteld staan.

www.appeltern.nl/nl/puur/puur_buitensculpturen/michiel_van_luijn

Daarnaast heeft de Appeltern-tuindienst haar uiterste best gedaan om de route aan te kleden met unieke en vermakelijke decoraties en dan op zo’n manier dat je het thuis later zelf ook kan maken! Kijk voor meer informatie, openingstijden en alle deelnemers op: Appeltern.nl/PUUR

Breng deze winter een bezoek aan PUUR Appeltern en geniet van al het moois wat je binnen en buiten tegenkomt!

https://www.facebook.com/events/2148027332171579

De Tuinen van Appeltern

EXPOSITIE ZITJES EN ZETELS

zaterdag 3 augustus 2019 – zaterdag 31 augustus 2019

“Het vakantie- en zomergevoel laat zich buiten de zon het meest zien in kleding en de vormen en kleuren van de tuin en je tuin/terrasstoelen. Voor ons een aanleiding om juist dat element extra voor het voetlicht te brengen deze maand.

Als je dan ook nog weet wat de definitie van tuin is: ‘die plek waar je je stoel zou willen neerzetten om even stil te genieten’, dan begrijp je waarom we dit thema aan de slag wilden!

We gaan stoelen zetten.. gewone stoelen op vreemde plaatsen, maar ook hele bijzondere stoelen op alledaagse plekken. We nodigen iedereen uit om plaats te nemen op versierde of betekenisvolle zitjes en zetels. Er zullen ook zitjes of zetels zijn waar je alleen maar naar mag kijken. Pronkstukken met een verhaal of kunstwerken die je op andere gedachten brengen.

Expositie ‘Zitjes en Zetels’ past helemaal bij tuin, bij zomer en bij ons. Laat je verrassen en kom bij ons zitten of wandelen. Ook jouw stoel zetten we alvast klaar!”

www.appeltern.nl/nl/kalender/zitjes_en_zetels

www.appeltern.nl

Kunstroute Gulpen – Wittem 2019

Op 41 locaties rondom Gulpen – Wittem exposeren meer dan 100 kunstenaars hun werk

Gulpen-Wittem, gelegen in het mooie heuvelland van Zuid-Limburg, staat met het pinksterweekend weer geheel in het teken van de kunst. Vele kunstenaars, die wonen en werken in Gulpen-Wittem, stellen hun atelier open. Zij exposeren, veelal samen met gastkunstenaars, ook van buiten de provincie, op mooie gemeenschappelijke locaties.

De 9e Kunstroute vindt plaats op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 juni van 11.00 tot 17.00 uur.
Op 41 locaties rondom Gulpen – Wittem exposeren meer dan 100 kunstenaars hun werk.

Ik zal als gast exposant bij Helga van der Poel, Galerie In de schuur, mijn objecten tentoonstellen.
Wellicht tot ziens in het pinksterweekend!

www.kunstroutegulpenwittem.nl

kunstroute.gulpenwittem@gmail.com
Helga van der Poel  –  06-13289148

Designday Maastricht

Twaalfde editie Designday gaat over grenzen

19 t/m 21 mei 2017

Meer internationaal en interactief

Tijdens de twaalfde editie van Designday gaan we nog meer over de grens, letterlijk en figuurlijk. Het aandeel van buitenlandse ontwerpers zal dit jaar hoger liggen dan ooit door een aantal Duitse inschrijvingen, waaronder de deelname van Dutch Design Exchange. Daarnaast verkennen we figuurlijk de grenzen van productontwikkeling en ontwerp met het thema ‘Upcycling Matters’. Hoe kan designontwerp en –productie zorgen voor een duurzame wereld? En we betrekken bezoekers nadrukkelijk bij het ontwerp- en maakproces.

Designday is een podium voor design in het zuiden van Nederland, voor (eur)regionale en (inter)nationale ontwerpers, die zelf produceren. Designday staat voor onafhankelijk, toegankelijk design van ontwerpers. Design waarin originaliteit, gezond verstand, ambachtelijkheid en duurzaamheid samengaan. Daarmee staat het in een actuele ontwikkeling, waarin design veel meer betekenis krijgt dan het ontwerpen van mooie gebruiksvoorwerpen alleen. Design dat, parallel aan nieuwe technologische ontwikkelingen, de individuele toepasbaarheid van gebruiksvoorwerpen toont; waarin moderne technieken geen doel zijn, maar een middel.

Art Eindhoven

Klokgebouw Eindhoven, 8 – 9 april 2017

Art Eindhoven is in meerdere opzichten een unieke beurs. Een beurs met een rijk scala aan kunstwerken, een breed spectrum van kunst in grote verscheidenheid: schilderijen, beelden, foto’s en veel meer. En dat alles in prachtige uitvoeringen en veel toegepaste technieken.

Beleving
Bij uw bezoek heeft u ook gelegenheid kennis te maken met de kunstenaars zelf. Zij vertellen u graag over hun passies, denkbeelden, werkwijzen en meer. U zult genieten van hun werken en van hun gedrevenheid en ideeën.

Het Klokgebouw is een oude Philips fabriek die de sfeer van weleer uitstraalt. De industriële en nostalgische omgeving biedt Art Eindhoven een passend decor. Art Eindhoven is op beide dagen open van 12.00 tot 17.30 uur.

Art Eindhoven
Oeverkruid 13
4941 VV Raamsdonksveer
T 0162 52 15 00

www.arteindhoven.nl
info@arteindhoven.nl

Kunstroute Gulpen – Wittem

Gulpen-Wittem, gelegen in het mooie heuvelland van Zuid-Limburg, staat met het pinksterweekend weer geheel in het teken van de kunst. Vele kunstenaars, die wonen en werken in Gulpen-Wittem, stellen hun atelier open. Zij exposeren, veelal samen met gastkunstenaars, ook van buiten de gemeente, op mooie gemeenschappelijke locaties.

De 8e Kunstroute vindt plaats op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 juni van 11.00 tot 17.00 uur.
Op ongeveer 40 locaties rondom Gulpen – Wittem exposeren bijna 100 kunstenaars hun werk.

Ik zal als gastexposant mijn objecten bij Helga van der Poel tentoonstellen.
Wellicht tot ziens in het pinksterweekend!

www.kunstroutegulpenwittem.nl

kunstroute.gulpenwittem@gmail.com
Helga van der Poel  –  06-13289148

Galerie en beeldentuin In de schuur

In het pittoreske dorpje Wijlre (Limburg) ligt deze mooie uit Kunrader natuursteen opgetrokken galerie.

Vanaf begin juni tot eind september zullen mijn objecten hier te ‘bewonderen’ zijn.

Galerie In de schuur
Valkenburgerweg 104
6321 GH Wijlre
0434 591418

www.indeschuur.nl

Goeters

Goeters creëert een podium voor de producten van zelfstandige ambachts- en vaklieden. Goeters brengt meubelmakers, smeden en steenhouwers bij elkaar. En een ambachtelijke tassenmaker, keramist, stoffeerder en een touwsplitser. Goeters vertelt hun verhaal, toont het gezicht achter het product.

Waar vind je ons?

Goeters heeft haar thuisbasis in Utrecht, de ambachtondernemers waar zij mee samenwerkt, hebben hun werkplaats, atelier, smederij of steenhouwerij door heel Nederland. Kijk hier waar.

Contact Info
T: 06-420 75 320
E: dominique@goeters.nl
I: www.goeters.nl

Kunst aan de Lek

Kunst aan de Lek vormt op basis van een beeldentuin en galerie een oase van rust aan de rand van Wijk bij Duurstede. Kunst aan de Lek biedt een zich steeds vernieuwend aanbod van beeld, schilderijen en andere kunstvormen, aangevuld met werk uit eigen atelier.

Reguliere Openingstijden
Kunst aan de Lek is elk weekend geopend van 13:00 tot 17:00.
Daarnaast bent U van harte welkom op afspraak (06-22888004).

Adres:
Lekdijk-Oost 19
3961 MB Wijk bij Duurstede
Mobiel: 06-22888004
Telefoon: 0343-591390

www.kunstaandelek.nl

Interart

Interart Beeldentuin & Galerie biedt die schoonheid met beeldenkunst in een natuuromgeving, met prachtige sculpturen in een compositie waarin ieder kunstwerk volledig tot zijn recht kan komen.

Geopend:
Op afspraak 0413 – 29 33 28
en via de webshop: www.kunstkopen-interart.nl

Adres:
Gouverneursweg 6C
Postbus 45, 5473 ZG Heeswijk.
T. 0413 – 29 33 28
F. 0413 – 29 35 61
E. info@interart.nl

www.interart.nl