Werkwijze

Wie ben ik, hoe werk ik en wat kunt u verwachten

Algemene informatie

Door natuurlijke materialen, als zwerfkeien en natuursteen, te combineren met duurzame materialen, zoals fragiele RVS-buizen, ontstaat er (zit-)design met een unieke uitstraling. Klassieke vormen, stilistisch en organisch, om naar te kijken en om op te zitten. Inspirerende blikvangers.

Toegepaste kunst voor in huis, op het terras of in de tuin. Door het gebruik van zwerfkeien, platen natuursteen en andere duurzame materialen ontstaan meubels met een unieke uitstraling.

Werkwijze

“Wat Van Luijn (1976) met zijn objecten neerzet, is een prachtig spanningsveld van natuurlijk materiaal in een robuuste vorm in combinatie met de fragiele rvs-buizen of gepolijste platen natuursteen in prachtige, contrasterende kleuren”

De zoektocht naar visuele eenvoud staat voor mij gelijk aan het balanceren van o.a. de volgende elementen; natuurlijke vorm, duurzame constructie en de juiste combinatie van verschillende materialen.

Zwerfkeien lijken boven de grond verder te zweven of juist hun eindbestemming te hebben gevonden. Stenen die miljoenen jaren oud zijn, historische energie uitdragen en nieuwe energie opnemen…